Bijeenkomst

Training leden examencommissies: 31 januari - 1 februari en 6 maart 2023

De Vereniging Hogescholen organiseert in 2023 driemaal een training voor leden van examencommissies van hogescholen. Centraal staan de onderwerpen: juridische deskundigheidsbevordering (door Philip Coté), toetsdeskundigheid (door Bart Roosenboom), en dilemmatraining (door Frans de Vijlder). 

Data en adressen
De eerste training vindt plaats op 31 januari - 1 februari 2023 bij Congrescentrum Mennorode in Elspeet (start 15.00 uur en tot 17.00 uur op de tweede dag) en 6 maart bij Cursus- en vergadercentrum Domstad in Utrecht (hele dag).

Aanmelden en deelnamekosten
Deze training is uitsluitend voor leden van de Vereniging Hogescholen. De kosten van deze driedaagse training bedragen €790,= (inclusief overnachting, catering, het is een verenigingsactiviteit dus hoeven we geen btw in rekening te brengen).

Deze training is volgeboekt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met evenementen@vh.nl.


Bestellen handreiking examencommissies
De Vereniging Hogescholen heeft de handreiking examencommissies uit 2015 vernieuwd. De handreiking helpt hogescholen bij het sterker neerzetten van de examencommissies, zowel inhoudelijk als bestuurlijk. Ook ondersteunt het examencommissies in hun functioneren. Lees meer en bestel